Veel gestelde vragen over acupunctuur

Hieronder vind je antwoorden op vragen die ik vaak krijg in mijn acupunctuurpraktijk. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact met mij op. Want ik beantwoord graag je vraag. Het maakt mij dan ook niet uit waar je mee zit, er bestaan geen vreemde of rare klachten.

Wat zijn de resultaten van acupunctuur?
Bijna al mijn cliënten ervaren direct een verbetering van hun algehele welzijn en energieniveau. Een erg groot deel van mijn cliënten laat tijdens de behandelingen sterke vooruitgang zien.

Hoe maak ik bij jou een afspraak?
Bij mij kun je eenvoudig een afspraak maken. Door mij bijvoorbeeld te bellen: 06 20 35 91 93 of door mijn contactformulier in te vullen. Meestal kan je vrij snel bij mij terecht.

Heb ik een verwijsbrief nodig van mijn huisarts?
Nee, dat is niet nodig. Je kunt gewoon zonder verwijzing bij mij terecht.

Waar dien ik rekening mee te houden als ik voor behandeling kom?
Zorg ervoor dat je in ieder geval gegeten hebt. Acupunctuur op een compleet lege maag kan ik dan ook niet aanraden. Ga op tijd van huis en kom ontspannen aan. Probeer verder in ieder geval een ruim zittende broek te dragen of een rok. Hou er rekening mee dat je je eventueel moet ontkleden tot je ondergoed.

Hoe weet ik of ik bij een goede acupuncturist ben?
Belangrijk is dat een acupuncturist aangesloten is bij een beroepsvereniging die kwaliteitseisen stelt aan al zijn leden, zoals de NVA en de Zhong.

Worden mijn behandelingen vergoed?
Als je aanvullend verzekerd bent dan worden acupunctuur behandelingen meestal vergoed. Meer hierover lees je onder het kopje mijn tarief.

Doen de naalden zeer?
Acupunctuur is niet volledig pijnloos, want je gaat met een naald door de huid. Echter zal je er bijna niets van merken, behalve een heel klein prikje. Sommige naalden zal je helemaal niet voelen.

Maak bij mij in Tilburg een afspraak
Neem vrijblijvend contact met mij op als je verdere vragen hebt.