Ronald Snijders – Acupuncturist Tilburg

Ieder mens is uniek en dat maakt het voor mij als acupuncturist zo boeiend. Ik ervaar het als heel bijzonder om via mijn handen de conditie van de ander te kunnen voelen en verbeteren. Gedreven vanuit deze passie geef ik acupunctuur behandelingen, waarbij ik het belangrijk vind dat mijn persoonlijke aandacht echt voelbaar is.

Ik ontwerp de behandeling zodanig dat deze bij je past om zo tot een optimaal resultaat te komen. Ik doe dit meestal door middel van een speciale vorm van acupunctuur: de Tan Balance Method Acupuncture. Deze methode is ontwikkeld door dr. Richard Teh-Fu Tan, en wordt over de hele wereld verspreid en klinisch toegepast. Het is een begrijpelijke methodiek dat binnen 15 minuten volgens een 3-stappenplan onmiddellijk de pijnklachten (en andere ongemakken) weet te verminderen.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in en stel je vraag of maak meteen een afspraak bij mij in Tilburg.